Uutisia & tiedonantoja

Ajankohtaista asiaa

Metalliukkelit taiteilee 

Ammattilaiset on ammattilaisia, ja niiden joukossa on hienoa työskennellä. Paljon vinoja pintoja, yms ärsykkeitä, silti kaikki palikat meni paikoilleen kuten Legot. Hienoa työtä Matimek ja

Lue lisää »

Isot investoinnit

En jaksa uskoa, että sellaista henkilöä tai yritystä löytyy, joille isot investoinnit ei aiheuttaisi yhtään ns. kylmää hikeä. Nämä kun ovat yrityksen toiminnalle ratkaisevia päätöksiä,

Lue lisää »

Siistii

Firman siisteydelle ja järjestykselle asetettiin joskus tavoitetila, että ”Firman pitää olla joka päivä siinä kunnossa, että siellä voitaisiin järjestää avoimien ovien päivä.” Ei tarkoita sitä,

Lue lisää »

Merkityksellisyys

Kun GPTW-tutkimus tehtiin, niin saatiin kyllä lähes kaikkiin sektoreihin hyvät pistemäärät, mutta hyvistäkin joku on aina huonoin.

Lue lisää »

Ympärillä oikeat ihmiset

Yrittäminen on välillä yksinäistä puuhaa. Joskus myös silloin, kun rinnalla on yhtiökumppani. Kun kumpikin on juuri aloittanut yrittäjänä, niin toiselta ei välttämättä saa kaipaamiaan vastauksia.

Lue lisää »

Forssasta tilaa kasvulle

Nyt se tapahtui! Meidän muutto nimittäin. Uuden hallin ja sen laajennuksen myötä saimme käyttöömme 2500 neliötä, mikä on tuplasti enemmän kuin aikaisemmin.

Lue lisää »

Yhdessä kilpailukykyisempiä

Sanotaan, että kaksi päätä toimii paremmin kuin yksi. Mutta mitä saadaan aikaan, kun meidän lisäksemme uuteen halliimme muuttaa myös jauhemaalaukseen erikoistunut Normipinta Oy?

Lue lisää »

Päivääkään emme vaihtaisi pois

Mitä jos tekisimme töitä itsellemme ja omalla tavallamme? Tämän ajatuksen pohjalle valettiin Matimekin perustukset, kun kuusi vuotta yhdessä työskennelleet Timo Nurmi ja Markus Salomaa päättivät perustaa oman yrityksen.

Lue lisää »

Jokainen pellin pala on tärkeä

Meiltä kysytään usein, että mitä te siellä Matimekilla oikein valmistatte? No lyhyesti sanottuna pellin paloja. Mutta oletko koskaan ajatellut mihin kaikkeen erilaiset pellin palat voivat taipua?

Lue lisää »

Tilaa Matimekin perheelle kasvaa

Kun perheeseen syntyy uusia lapsia, koti jää helposti pieneksi. Meille on käynyt samoin. Matimekin perhe on kasvanut neljän vuoden aikana kahdesta kahteentoista ja nykyiset seinät eivät enää jousta.

Lue lisää »

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Timo Nurmi

Toimitusjohtaja, myynti ja osto