Ensiluokkaista jälkeä

Levytyökeskus

SG työstää juuri niin kuin halutaan

Matimek hoitaa ohutlevytyönsä sellaisella jalolla periaatteella, että koneiden annetaan tehdä varsinaiset hikoilemistyöt ja me ihmiset pidämme huolen, että koneiden jälki on ensiluokkaista.

Yksi näistä koneistamme on nimeltään levytyökeskus eli SG. Tästä nimestä lienee turha haeskella sen kummempaa logiikkaa, mutta koneen toiminta itsessään on hyvinkin loogista: Levytyökeskus lävistää fyysisin työvälinein metallilevyyn halutun muotoisia reikiä ja saa aikaan paljon kauniimpaa jälkeä kuin tällaisen luonnehdinnan perusteella olettaisi.

Toisin sanoen SG tekee samaa työtä kuin kollegansa laserleikkuri, mutta perinteisemmin keinoin. Siinä missä laserleikkuri käyttää valonsädettä leikkuutyöhönsä, SG käyttää teriä ynnä muita julmia välineitä. Tulos on molemmilla työvälineillä ehdottoman ensiluokkaista, kummallakin laitteella on omat erikoisosaamisensa ja mikä parasta, Matimek päättää puolestasi kumpaa tapaa on missäkin projektissa viisainta käyttää. Valinta olisikin maallikolle varsin vaikea, ellei täysin mahdoton – molemmat koneet pyrkivät täydelliseen jälkeen ja koska ovat koneita ne myöskin saavuttavat sen. Kerta toisensa jälkeen ja täydellisellä osumaprosentilla.

Automatisoitu levytyökeskus

Levytyökeskus hoitaa työnsä ihailtavalla ammattitaidolla ja jääkin usein vielä painamaan hommia ihmistyövoiman poistuttua koteihinsa. Levytyökeskus ei juo eikä polta, ei kiroile eikä valita väsymystään vaan painaa hommia aamusta iltaan ja on välillä siitä jopa vaivaannuttavan kiitollinen. Levytyökeskus edustaa alansa ehdotonta huippua ja on maailman luotettavin yhteistyökumppani. Tämä robottiystäviemme ihailtava asenne on meillä Matimekillä tarttunut tottakai väistämättä myös ihmisosastoomme: meistä on mukava särmäillä ja puuhailla mitä moninaisimpia ohutlevytöitä asiakkaidemme käyttöön koska tiedämme että koskaan meidän ei tarvitse huonoa tuotetta myydä – molemminpuolinen tyytyväisyys on meille tärkeää ja hallussamme olevalla työväellä ja -välineistöllä myöskin varsin helppo saavuttaa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Timo Nurmi

Toimitusjohtaja, myynti ja osto