Särmäys tarpeesi mukaan

Metallin särmäys eli taivuttaminen koneellisestiOhutlevytöiden kiehtovassa ja vaiherikkaassa maailmassa särmäys tarkoittaa käytännössä samaa asiaa kuin taivuttaminen vähemmän kiehtovissa maailmoissa tarkoittaa.  Ensin levy rei´itetään jos rei´ille tarvetta on ja sitten taitellaan ties kuinka monelle tietokonein määritellylle mutkalle ja kulmalle. Tämän jälkeen lopullinen tuote tai sen osa on valmiina toimitettavaksi kokoonpano-osastollemme tai  asiakkaan näin halutessa suoraan asiakkaalle.  Matimek osallistuu tuotteesi toteuttamisprosessiin juuri niin suurilta osin kuin itse haluat: meiltä onnistuvat tuotantoketjun vaativimmatkin osaset suunnitteluvaiheesta aina kokoonpanoon asti. Halutessasi vaikka pelkkä särmäys.

Metallilevyä taivuttemalla siitä saa muodostettua rajattoman määrän erilaisia laadukaita ja kestäviä tuotteita, esimerkiksi teollisuuden  puolelta tutut tehtaiden metallirakenteet ja linjastot koostuvat käytännössä kokonaan särmätyistä metallilevyistä tehdyistä osista.  Parhaat näistä osista valmistetaan Matimekillä, näin se on ollut siitä asti kun levytyökeskuksemme sylkäisi ensimmäisen työstämänsä metallinkappaleen sisuksistaan ja niin se tulee olemaan siihen asti kun saamme tätä rakastamaamme työtä täällä kauniissa Tammelassa tehdä.

Soita 045 660 9766

Särmäys koneellisesti

Särmäys on meillä Matimekillä sysätty mitä suurimmilta osin koneiden askareiksi, tämän paksuisia metallilevyjä ei lihasvoimin taittele vanha Erkkikään ja Erkin kerrotaan taittaneen aikoinaan vaikka mitä.  Nykyään koneet osaavat tehdä vaaditun työn täsmällisesti ja jupisematta ja tarvittaessa tuhansia kertoja täsmälleen samalla lailla. Näin ollen varsinainen ihmistyövoimamme voidaan käyttää järkevämmin, esimerkiksi juuri sinun palvelemiseesi ja luovempiin työvaiheisiin kuten suunnitteluun.

Konetta käymme toki jatkuvasti auttelemassa ja ohjaamassa isällisesti, sehän ei osaa sopeutua vallitsevien tilanteiden muuttuviin vaatimuksiin eikä ole henkisiltä kyvyiltään muutenkaan aivan meidän ihmisten tasolla.  Ehkä sitten jonakin päivänä, mutta sitä ennen on robottiystävällämme luvassa pitkä ja palkitseva ura särmäyksen parissa.

Lisäksi Matimekilla on mukava työympäristö hienoine ihmisineen ja paljon herkullista sähköä jota hörppäillä samalla kun särmäilee metallilevyjä ihmisten jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin.

Särmäystyöt Matimek Oy:ltä

Kun tarvetta ilmenee laadukkaasti särmätyille ohutlevytöille niin ota viipymättä yhteyttä meihin.  Metallityöt kannattaa teettää ammattilaisella ja Matimek on alansa parhaita tekijöitä! Tilaa särmäys meiltä!

 

Yhteyshenkilöt

Timo Nurmi
timo.nurmi@matimek.fi
045 660 9766

Markus Salomaa
markus.salomaa@matimek.fi
050 599 1563

Doweb Oy