Visiosta valmiiksi tuotteeksi

Ohutlevytyöt

Ohutlevytyöt aina suunnittelusta kokoonpanoon asti

Ohutlevytyöt kaikissa muodoissa ovat ominta toimialaamme. Mitä tahansa mitä teräslevystä voi muotoilla, me kykenemme sen toteuttamaan.

Ohutlevytyöt hoituvat käsissämme luotettavasti ja nopeasti, mutta hallitsemme myös suunnittelun ja kokoonpanon. Olipa tarpeesi sitten viimeistä vektoria myöden valmiiksi suunniteltuna tai epämääräinen lyijykynäluonnos Hesarin kulmassa, me hoidamme työn loppuun juuri sellaisena kuin sinä ne visioit.

Matimek taivuttaa teräksen tahtoonsa nykyaikaisin ja äärimmäisin vaikuttavin varustein

Ohutlevytyöt hoituvat näyttävän jämäkästi laserein tai fyysisemmin välinein lävistämällä, leikkaamalla, särmäämällä eli taivuttamalla ja myöhemmin kasaamalla näistä koneiden leikkaamista komponenteista valmis tuote, joka on kaikilta osin juuri sellainen kuin tilasit ellei jopa parempi. Harvalle tulee edes mieleen, miten monimuotoisesta alasta on kysymys, ohutlevytyöt ympäröivät arkeamme kaikkialla eikä ihme: särmättyä teräslevyä kestävämpää ja näyttävämpää ratkaisumallia saa hakea, ja yleensä niin kaukaa, että hakeminen ei kannata.

Kaikenlaiset ohutlevytyöt tehokkaasti

Teräslevystä voi rakentaa käytännössä mitä tahansa kunhan se suunnitellaan ja työstetään oikeanlaiseen muotoon ja näistä muodoista me tiedämme enemmän kuin tarpeeksi. Tälläkin hetkellä robottimme pyörittelee ja särmäilee levynkappaleita jollekin joka on jo päättänyt ottaa yhteyttä.  Hänen ohutlevytyönsä etenevät hurjaa tahtia, Matimek pitää siitä huolen. Robotin työskennellessä me ihmiset olemme täysin kuitenkin täysin vapaita vastaamaan puheluusi tai sähköpostiisi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Timo Nurmi

Toimitusjohtaja, myynti ja osto