Ohutlevytyöt aina suunnittelusta kokoonpanoon asti

Matimek toteuttaa visiosi teräksestä leikkaamalla ja taivuttamalla.  Ohutlevytyöt kaikissa muodoissa ovat ominta toimialaamme, eli käytännössä mitä tahansa mitä voi teräslevystä muotoilla, niin me kykenemme sen toteuttamaan.

Ohutlevytyöt hoituvat käsissämme luotettavasti ja nopeasti, kuten on luonnollisesti alan ammattilaisilta aihetta olettaakin mutta tämän lisäksi myös suunnittelu ja kokoonpano kuuluvat leipälajeihimme:  Olipa tarpeesi sitten viimeistä vektoria myöden valmiiksi suunniteltuna tai puhelinkeskustelumme aikana haparoitu epämääräinen lyijykynäluonnos Hesarin kulmassa me hoidamme työn loppuun juuri sellaisena kuin kyseiset ohutlevytyöt päässäsi näit!

Soita 045 660 9766

Ouhtlevytyöt ammattitaidollaValmistamme metallista lähes mitä vain

Matimek taivuttaa teräksen tahtoonsa nykyaikaisin ja äärimmäisin vaikuttavin varustein

Ohutlevytyöt hoituvat näyttävän jämäkästi laserein tai fyysisemmin välinein puhkomalla, leikkaamalla, särmäämällä eli taivuttamalla ja myöhemmin kasaamalla näistä koneiden leikkaamista komponenteista valmis tuote joka on kaikilta osin juuri sellainen kuin tilasit ellei jopa parempi.

Harvalle tulee edes mieleen miten monimuotoisesta alasta on kysymys, ohutlevytyöt ympäröivät arkeamme kaikkialla eikä ihme: särmättyä teräslevyä kestävämpää ja näyttävämpää ratkaisumallia saa hakea, ja yleensä niin kaukaa että hakeminen ei kannata.

Kaikenlaiset ohutlevytyöt tehokkaasti

Teräslevystä voi rakentaa käytännössä mitä tahansa kunhan se suunnitellaan ja työstetään oikeanlaiseen muotoon ja näistä muodoista me tiedämme enemmän kuin tarpeeksi.

Tälläkin hetkellä robottimme pyörittelee ja särmäilee levynkappaleita jollekin joka on jo päättänyt ottaa yhteyttä.  Hänen ohutlevytyönsä etenevät hurjaa tahtia, Matimek pitää siitä huolen. Robotin työskennellessä me ihmiset olemme täysin kuitenkin täysin vapaita vastaamaan puheluusi tai sähköpostiisi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme

Aloitetaan prosessi ja kääritään hihat!  Katso yhteystietomme täältä

 

Yhteyshenkilöt

Timo Nurmi
timo.nurmi@matimek.fi
045 660 9766

Markus Salomaa
markus.salomaa@matimek.fi
050 599 1563

Doweb Oy