Äärimmäistä tarkkuutta

Metallin laserleikkaus

Metallin laserleikkaus

Metallin laserleikkaus kuulostaa ehkä perehtymättömään korvaan tieteisfantasialta, mutta osaava henkilökuntamme vakuuttaa yksissä tuumin että näin ei ole.

Meillä täällä Matimekillä laserin pelottava teho on valjastettu ihmiskunnan käyttöön ja joka ainoa päivä Forssan kauniissa ympäristössä metalli nöyrtyy laserleikkurin järisyttävän työstövoiman alla, kunnes saavutetaan muotoja ja tuotteita joita ilman asiakkaamme elää vajaata elämää.

Metallin laserleikkaus kysyy taitoa mutta laserleikatun kappaleen tilaaminen ei vaadi – Ota yhteyttä meihin niin Matimek lupaa pitää huolen käytännön asioista: sinä visioit, me tuotamme. Juuri niin valmiiksi asti kun haluat, jos pelkkä leikkaus riittää niin teemme sen, jos haluat tilata myös kokoonpanon ja toimituksen niin se järjestyy myös. Autamme päättämään, onko päämäärääsi pääsemisen avain juuri metallin laserleikkaus vaiko kenties fyysisempiä keinoja metallin työstämiseen käyttävä levytyökeskuksemme. Puntaroimme millaista särmäystä tahi kokoonpanoa projektisi edellyttää ja käymme rivakasti toimeen.

Katumaan et joudu kuin korkeintaan sitä että et ottanut yhteyttä aiemmin: Mitä nopeammin metallin laserleikkaus päästään käynnistämään, sitä nopeammin hallussasi on valmis tuote, joka on kaikilta osin parasta mitä ohutlevytöiden saralla on mahdollista saada.

Laserleikkaustyöt kaikissa muodoissa

Leikkaustyö tapahtuu varsin näyttävällä laserleikkurilla, jonka tehot ovat kevyesti sanottuna vaikuttavat. Se leikkaa tarkasti ja täsmällisesti halutun kaltaisia kuvioita paksuunkin teräslevyyn ja tarvittaessa toistaa tämän tuhansia kertoja täsmälleen samanlaisena. Tämä mahdollistaa lukemattomien erilaisten tuotteiden valmistamisen kilpailukykyisin hinnoin ja tuottaa jälkeä josta sekä Matimek että tilaaja voivat olla ylpeitä vielä vuosia eteenpäin. 

Vaikka et olisi täysin varma mitä tarvitset tai mitä keinoa käyttämällä siihen päästään, niin ota rohkeasti yhteyttä, yhdessä löydämme varmasti ratkaisun. Me kerromme miten tästä eteenpäin ja hoidamme ohutlevytyötarpeesi laserin tarkkuudella.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Timo Nurmi

Toimitusjohtaja, myynti ja osto