OHUTLEVYTYÖT JA MUUT METALLIALAN

Palvelut & alihankinta

Suunnittelu

Riippumatta lähtökohdasta, suunnittelemme sinulle toimivan kappaleen tai tuotteen, tai versioimme olemassa olevia kappaleita.

Meillä suunnittelu ei ole vain piirtämistä, vaan tarvittaessa pystymme luomaan uutta. Oma tuotantomme antaa mahdollisuuden testaamiseen, joten tuotteistaminen sujuu helposti ja nopeasti.

Ohutlevytyöt

Ohutlevytyöt kaikissa muodoissa ovat ominta toimialaamme. Mitä tahansa mitä teräslevystä voi muotoilla, me kykenemme sen toteuttamaan.

Ohutlevytyöt hoituvat käsissämme luotettavasti ja nopeasti, mutta hallitsemme myös suunnittelun ja kokoonpanon. Olipa tarpeesi sitten viimeistä vektoria myöden valmiiksi suunniteltuna tai epämääräinen lyijykynäluonnos Hesarin kulmassa, me hoidamme työn loppuun juuri sellaisena kuin sinä ne visioit.

Levytyökeskus

Matimek hoitaa ohutlevytyönsä sellaisella jalolla periaatteella, että koneiden annetaan tehdä varsinaiset hikoilemistyöt ja me ihmiset pidämme huolen, että koneiden jälki on ensiluokkaista.

Yksi näistä koneistamme on nimeltään levytyökeskus eli SG. Tästä nimestä lienee turha haeskella sen kummempaa logiikkaa, mutta koneen toiminta itsessään on hyvinkin loogista: Levytyökeskus lävistää fyysisin työvälinein metallilevyyn halutun muotoisia reikiä ja saa aikaan paljon kauniimpaa jälkeä kuin tällaisen luonnehdinnan perusteella olettaisi.

Metallin laserleikkaus

Metallin laserleikkaus kuulostaa ehkä perehtymättömään korvaan tieteisfantasialta, mutta osaava henkilökuntamme vakuuttaa yksissä tuumin että näin ei ole.

Meillä täällä Matimekillä laserin pelottava teho on valjastettu ihmiskunnan käyttöön ja joka ainoa päivä Forssan kauniissa ympäristössä metalli nöyrtyy laserleikkurin järisyttävän työstövoiman alla, kunnes saavutetaan muotoja ja tuotteita joita ilman asiakkaamme elää vajaata elämää.

Särmäys

Ohutlevytöiden kiehtovassa maailmassa särmäys tarkoittaa käytännössä samaa asiaa kuin
taivuttaminen vähemmän kiehtovissa maailmoissa tarkoittaa.

Ensin levy rei ́itetään jos rei ́ille tarvetta on ja sitten taitellaan ties kuinka monelle tietokonein määritellylle mutkalle ja kulmalle. Tämän jälkeen lopullinen tuote tai sen osa on valmiina toimitettavaksi kokoonpano-osastollemme tai asiakkaan näin halutessa suoraan asiakkaalle.

Jauhemaalaus

Samassa hallissa sijaitsevassa jauhemaalaamossa osat tarvittaessa suojataan ja maalataan.

Nykyaikaisella automaattilinjalla ja esikäsittelyllä kappaleet suojataan korroosiolta ja ne saavat visuaalisen pinnan.

Maalaamon läpimeno riittää isoillekin sarjoille, mutta myös pienet käsin maalattavat määrät onnistuvat. Maalauksen jälkeen tuotteet siirtyvät joko osakokoonpanoon tai asiakkaalle.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Timo Nurmi

Toimitusjohtaja, myynti ja osto