Luottamus avain tehokkuuteen

Luottamus avain tehokkuuteen

Meillä Matimekilla ajatellaan, että kun pidämme huolen työntekijöistämme, he pitävät hyvää huolta asiakkaistamme. Tämä tarkoittaa leffaillan ja BookBeatin kaltaisia juttuja, mutta myös niitä arkisia asioita, jotka näkyvät työntekijöiden jokapäiväisessä arjessa.

Yksi näistä on vastuun antaminen. Meillä työntekijät saavat itse vastata omien työtehtäviensä aikatauluttamisesta ja hoitamisesta. Toki apua saa ja pitää kysyä. Näin työstä tulee mielekkäämpää, mutta usein myös tehokkaampaa. Koska kuka tietäisi paremmin, mikä työvaihe kannattaa hoitaa missäkin välissä, kuin siihen perehtynyt työntekijä?

Henkilökuntamme toiveesta olemme antaneet heille mahdollisuuden tehdä myös pidempiä työvuoroja. Näin tilaukset saadaan lähtemään asiakkaalle aiempaa nopeammin ja työntekijämme saavat nauttia pidennetyistä viikonlopuista.

Jaa artikkeli

Lisää artikkeleita

Metalliukkelit taiteilee 

Ammattilaiset on ammattilaisia, ja niiden joukossa on hienoa työskennellä. Paljon vinoja pintoja, yms ärsykkeitä, silti kaikki palikat meni paikoilleen kuten Legot. Hienoa työtä Matimek ja

Isot investoinnit

En jaksa uskoa, että sellaista henkilöä tai yritystä löytyy, joille isot investoinnit ei aiheuttaisi yhtään ns. kylmää hikeä. Nämä kun ovat yrityksen toiminnalle ratkaisevia päätöksiä,

Tilaa uutiskirjeemme