Jännitystä työpäivään

Jännitystä työpäivään

Toisin kuin usein kuvitellaan, meidän työtehtävät on usein yllättävän monimutkaisia. Toki isoja sarjoja valmistaessa on myös niitä hieman tylsempiä päiviä. Jotta työ säilyisi mielekkäänä myös näinä hetkinä, päätimme hankkia työntekijöillemme BookBeatin lahjakortit.

”Olen nytkin ihan kananlihalla! Aina kun valmistan isompaa sarjaa, kuuntelen samalla BookBeatista erilaisia rikosmysteereitä ja kauhutarinoita. Kotona en uskalla niitä kuunnella, mutta täällä on onneksi työkaverit turvana.

Työkaverit ovat jo sanoneet, että minun pitäisi kuunnella välillä toisenlaista kirjallisuutta. Nyt minulla on jo ties kuinka mones kauhukertomus menossa, mutta joukkoon on mahtunut myös muutama elämäkerta. Välillä kirjat jäävät niin jännittävään kohtaan, että seuraavana päivänä tekisi mieli tulla aikaisemmin töihin, jotta pääsee jatkamaan tarinaan kuuntelua”

– Päivi

Jaa artikkeli

Lisää artikkeleita

Metalliukkelit taiteilee 

Ammattilaiset on ammattilaisia, ja niiden joukossa on hienoa työskennellä. Paljon vinoja pintoja, yms ärsykkeitä, silti kaikki palikat meni paikoilleen kuten Legot. Hienoa työtä Matimek ja

Isot investoinnit

En jaksa uskoa, että sellaista henkilöä tai yritystä löytyy, joille isot investoinnit ei aiheuttaisi yhtään ns. kylmää hikeä. Nämä kun ovat yrityksen toiminnalle ratkaisevia päätöksiä,

Tilaa uutiskirjeemme