Ajan kanssa ja nautiskellen

Ajan kanssa ja nautiskellen

Jos olet joskus käynyt Italiassa, olet ehkä huomannut, että sikäläinen ruokakulttuuri on melko erilainen kuin meillä täällä Suomessa. Raaka-aineiden ja ruokalajien lisäksi italialainen ruokahetki poikkeaa omastamme myös hidastempoisuutensa takia. Ruokailu tapahtuu nautiskellen, eikä kenelläkään ole kiire mihinkään. Hyvän ruoan lisäksi illallisilla panostetaan myös toisten seurasta nauttimiseen ja aitoon läsnäoloon.

Onneksi aina ei tarvitse reissata Italiaan asti, jotta voi päästä herkuttelemaan hyvällä pitsalla tai pastalla. Forssan Ravintola Gusto tarjoaa laadukasta italialaista ruokaa ja sinne on helppo lähteä vaikka koko työporukan kanssa – kuten me teimme viime viikolla. Ja kuten Italiassa konsanaan, myös meidän pöydästämme kuului iloinen puheensorina ja nauru vaihtaessamme kuulumisia niin vapaa-ajalta kuin töistä.

Ps. Aika hieno kyltti Gustolla, eikös vain? 😉

Jaa artikkeli

Lisää artikkeleita

Metalliukkelit taiteilee 

Ammattilaiset on ammattilaisia, ja niiden joukossa on hienoa työskennellä. Paljon vinoja pintoja, yms ärsykkeitä, silti kaikki palikat meni paikoilleen kuten Legot. Hienoa työtä Matimek ja

Isot investoinnit

En jaksa uskoa, että sellaista henkilöä tai yritystä löytyy, joille isot investoinnit ei aiheuttaisi yhtään ns. kylmää hikeä. Nämä kun ovat yrityksen toiminnalle ratkaisevia päätöksiä,

Tilaa uutiskirjeemme