Maailma tarvitsee nopeita tekijöitä

Maailma tarvitsee nopeita tekijöitä

Forssalainen Jospak valmistaa ekologisia vuokapakkauksia, joissa on jopa 85 prosenttia vähemmän muovia, kuin vastaavissa tuotteissa yleensä. Yrityksen missiona onkin vähentää ruoka- ja pakkausjätettä tarjoamalla kestäviä pakkausratkaisuja ruokateollisuudelle. Mutta miten tämä liittyy Matimekiin?

”Kehitämme ja valmistamme kestäviä pakkausratkaisuja täällä Forssassa. Pakkauksemme ovat pääosin kartonkisia, mutta niissä on muovipinnoite. Olemme kuitenkin suunnitelleet muovipinnoitteen niin, että se voidaan irrottaa käytön jälkeen, jolloin kartonki ja muovi on helppo kierrättää erikseen.

Koska ratkaisumme on uusi ja ainutlaatuinen, olemme suunnitelleet tuotantokoneemme itse. Kehitystyö jatkuu edelleen ja siksi on tärkeää, että meillä on lähellä Matimek, joka pystyy toimittamaan meille osia luotettavasti ja ennen kaikkea nopeasti.

Ihmiskunta tarvitsee tällä hetkellä nopeita ratkaisuja, jotta maapallon kantokykyyn liittyvät ongelmat saadaan ratkaistua. Me haluamme tehdä oman osamme pakkausteollisuudessa ja se edellyttää Matimekin kaltaisia ketteriä kumppaneita.”

– Taneli Mero & Petra Katajisto, Jospak Oy

Jaa artikkeli

Lisää artikkeleita

Metalliukkelit taiteilee 

Ammattilaiset on ammattilaisia, ja niiden joukossa on hienoa työskennellä. Paljon vinoja pintoja, yms ärsykkeitä, silti kaikki palikat meni paikoilleen kuten Legot. Hienoa työtä Matimek ja

Isot investoinnit

En jaksa uskoa, että sellaista henkilöä tai yritystä löytyy, joille isot investoinnit ei aiheuttaisi yhtään ns. kylmää hikeä. Nämä kun ovat yrityksen toiminnalle ratkaisevia päätöksiä,

Tilaa uutiskirjeemme