Perheeseen kannattaa panostaa

Perheeseen kannattaa panostaa

Meiltä kysytään välillä, miksi panostamme yrityskulttuuriin ja työntekijöihimme enemmän, kuin ehkä tarvitsisi? Meille työ ei ole vain työtä, vaan työporukastamme on muodostunut monelle vähän kuin toinen perhe. Jos jollain on huono päivä, toisilta saa tukea ja ymmärrystä. Tämä auttaa jaksamaan paitsi töissä, mutta myös vapaa-ajalla.

Ja kyllähän se näkyy myös viivan alla, kun pidämme huolta työntekijöistämme. Sitoutuneet ja motivoituneet työntekijät tekevät pitkällä tähtäimellä parempaa tulosta kuin ne, jotka ovat koko ajan vaihtamassa työpaikkaa. Etenkin, kun metallialalla on jo vuosien ajan ollut huutava pula osaavista tekijöistä.

Tyytyväiset työntekijät ovat myös parasta mainosta yritykselle. He kertovat yrityksestämme eteenpäin ja kun meille haetaan uutta tyyppiä töihin, ei tekijöitä tarvitse metsästää kissojen ja koirien kera. Tämä jos mikä kertoo siitä, että siihen työperheeseen kannattaa panostaa.

Jaa artikkeli

Lisää artikkeleita

Metalliukkelit taiteilee 

Ammattilaiset on ammattilaisia, ja niiden joukossa on hienoa työskennellä. Paljon vinoja pintoja, yms ärsykkeitä, silti kaikki palikat meni paikoilleen kuten Legot. Hienoa työtä Matimek ja

Isot investoinnit

En jaksa uskoa, että sellaista henkilöä tai yritystä löytyy, joille isot investoinnit ei aiheuttaisi yhtään ns. kylmää hikeä. Nämä kun ovat yrityksen toiminnalle ratkaisevia päätöksiä,

Tilaa uutiskirjeemme