Forssasta tilaa kasvulle

Forssasta tilaa kasvulle

Nyt se tapahtui! Meidän muutto nimittäin. Uuden hallin ja sen laajennuksen myötä saimme käyttöömme 2500 neliötä, mikä on tuplasti enemmän kuin aikaisemmin. Lisäneliöiden myötä konekantamme ja kapasiteettimme kasvavat ja pystyimme investoimaan esimerkiksi toiseen levytyökeskukseen.

”Kasvua on tarkoitus hakea koko ajan, mutta hallitusti. Rehellisesti sanoen tämä vuosi on menty aika lujaa halliprojektin kanssa, eikä kokonaisen metallialan yrityksen muuttaminen koneineen kaikkineen ole ihan mikään pieni homma.

Eikä urakka lopu siihen, että koneet saadaan asennettua uuteen halliin, vaan kyllä tässä kuluu vielä jonkin aikaa, kun tavarat hakevat paikkaansa ja rutiinit muodostuvat. Seuraavaksi haluamme keskittyä siihen, että saamme työt rullaamaan uuden katon alla. Siitä on sitten hyvä lähteä pikkuhiljaa kasvattamaan toimintaamme entisestään.”

– Timo & Markus

Jaa artikkeli

Lisää artikkeleita

Metalliukkelit taiteilee 

Ammattilaiset on ammattilaisia, ja niiden joukossa on hienoa työskennellä. Paljon vinoja pintoja, yms ärsykkeitä, silti kaikki palikat meni paikoilleen kuten Legot. Hienoa työtä Matimek ja

Isot investoinnit

En jaksa uskoa, että sellaista henkilöä tai yritystä löytyy, joille isot investoinnit ei aiheuttaisi yhtään ns. kylmää hikeä. Nämä kun ovat yrityksen toiminnalle ratkaisevia päätöksiä,

Tilaa uutiskirjeemme