Tänään töissä, huomenna koulussa

Tänään töissä, huomenna koulussa

Me Matimekilla uskomme, että asenne on tärkein. Kaiken muun voi oppia. Opastamme työpaikalla ja tuemme työntekijöitämme, jos he haluavat kehittää omaa osaamistaan myös koulussa. Tällä hetkellä kaksi työntekijäämme opiskeleekin oppisopimuksella levyseppähitsaajaksi.

”On tosi iso juttu, että saamme kehittää ammattitaitoamme myös koulussa. Markus ja Timo ovat painottaneet, että tämä koskee kaikkia ketkä haluavat opiskella. He ovat myös lupautuneet maksamaan palkkaa niiltä päiviltä, kun olemme koulussa. Meillä kummallakaan ei ole tämän alan tutkintoa entuudestaan, joten on kiva päästä oppimaan uutta.

Työn ohella opiskelu ei tunnu raskaalta, sillä sekä koululla että töissä ollaan oltu todella joustavia. Sen lisäksi että opimme hitsauksesta ja koneistuksesta, koulun kautta on mahdollista suorittaa esimerkiksi työturva- ja ensiapukortit. Näistä on hyötyä meille sekä koko työyhteisöllemme.”

– Miika & Päivi

Jaa artikkeli

Lisää artikkeleita

Metalliukkelit taiteilee 

Ammattilaiset on ammattilaisia, ja niiden joukossa on hienoa työskennellä. Paljon vinoja pintoja, yms ärsykkeitä, silti kaikki palikat meni paikoilleen kuten Legot. Hienoa työtä Matimek ja

Isot investoinnit

En jaksa uskoa, että sellaista henkilöä tai yritystä löytyy, joille isot investoinnit ei aiheuttaisi yhtään ns. kylmää hikeä. Nämä kun ovat yrityksen toiminnalle ratkaisevia päätöksiä,

Tilaa uutiskirjeemme