Tilaa Matimekin perheelle kasvaa

Tilaa Matimekin perheelle kasvaa

Kun perheeseen syntyy uusia lapsia, koti jää helposti pieneksi. Meille on käynyt samoin. Matimekin perhe on kasvanut neljän vuoden aikana kahdesta kahteentoista ja nykyiset seinät eivät enää jousta. Koska haluamme kuitenkin antaa tilaa yhä useammille matimekilaisille, on muutettava tilaan, jonne kaikki mahtuvat.

Ja siinä se nyt nousee. Elementti kerrallaan. Meidän uusi hallimme tai oikeastaan uuden hallimme laajennus. Siinä valmistuu kokonaisuudessaan 2600 neliötä uutta tilaa.

Löysimme uuden kodin Forssan Paavolasta, Forssantien varresta, Uusioaineksen ja Pajakallion naapurista. Tila ei ollut tarpeeksi iso, mutta ympärillä on tilaa laajentaa vaikka toiset mokomat. Se on tärkeää, sillä nyt kun päätös muutosta on tehty, sen täytyy olla kestävä myös seuraavan neljän vuoden päästä.

Uusi halli valmistuu ja muuttomme koittaa syys-lokakuun vaihteessa. Jokioislaisen FM-Hausin puuelementeistä syntyvä laajennusosa nousee nopeasti. Paikallisten kumppaneiden kanssa on hyvä toimia. Siksi maarakennustyöt tekee Forssan Ympäristöurakointi, sähkötyöt forssalainen Sähkömatti ja putkityöt niin ikään forssalainen Hämeen Putkityöt. Eräänlaista perhettä nekin kaikki.

Jaa artikkeli

Lisää artikkeleita

Metalliukkelit taiteilee 

Ammattilaiset on ammattilaisia, ja niiden joukossa on hienoa työskennellä. Paljon vinoja pintoja, yms ärsykkeitä, silti kaikki palikat meni paikoilleen kuten Legot. Hienoa työtä Matimek ja

Isot investoinnit

En jaksa uskoa, että sellaista henkilöä tai yritystä löytyy, joille isot investoinnit ei aiheuttaisi yhtään ns. kylmää hikeä. Nämä kun ovat yrityksen toiminnalle ratkaisevia päätöksiä,

Tilaa uutiskirjeemme