Kun perheeseen syntyy uusia lapsia, koti jää helposti pieneksi. Meille on käynyt samoin. Matimekin perhe on kasvanut neljän vuoden aikana kahdesta kahteentoista ja nykyiset seinät eivät enää jousta. Koska haluamme kuitenkin antaa tilaa yhä useammille matimekilaisille, on muutettava tilaan, jonne kaikki mahtuvat.

Ja siinä se nyt nousee. Elementti kerrallaan. Meidän uusi hallimme tai oikeastaan uuden hallimme laajennus. Siinä valmistuu kokonaisuudessaan 2600 neliötä uutta tilaa.

Löysimme uuden kodin Forssan Paavolasta, Forssantien varresta, Uusioaineksen ja Pajakallion naapurista. Tila ei ollut tarpeeksi iso, mutta ympärillä on tilaa laajentaa vaikka toiset mokomat. Se on tärkeää, sillä nyt kun päätös muutosta on tehty, sen täytyy olla kestävä myös seuraavan neljän vuoden päästä.

Uusi halli valmistuu ja muuttomme koittaa syys-lokakuun vaihteessa. Jokioislaisen FM-Hausin puuelementeistä syntyvä laajennusosa nousee nopeasti. Paikallisten kumppaneiden kanssa on hyvä toimia. Siksi maarakennustyöt tekee Forssan Ympäristöurakointi, sähkötyöt forssalainen Sähkömatti ja putkityöt niin ikään forssalainen Hämeen Putkityöt. Eräänlaista perhettä nekin kaikki.

Doweb Oy