”Me teemme myös työt, joita muut eivät tee”

”Me teemme myös työt, joita muut eivät tee”

Tehdään kaikki työt, jotka tulevat. Kenellekään ei sanota ei. Ajatus on varmasti tuttu kaikille uusille yrittäjille ja uusille yrityksille. Meillä Matimekissa ajatus on kuitenkin kantanut alkua pidemmälle. Teemme samalla missiolla edelleen töitä, oikeastaan siitä on tullut se meidän juttu.

On paljon hommia, joille ei helposti löydy tekijöitä. On pieniä sarjoja, vaikeita kappaleita, sellaisia, jotka eivät sovi koneille tai tuotantoon ylipäätänsä. Mutta jonkun nekin on tehtävä ja me olemme se joku.

Ja sitten on asenne. Me emme oikeasti sano ei, vaan me järjestämme ja teemme mahdolliseksi. Joustavuus on arvo, joka punnitaan jokaisella kerralla uudelleen ja uudelleen.

Matimek on kasvanut neljässä vuodessa kahden hengen yrityksestä 12 hengen yritykseksi sen kuuluisan markkinaraon ansiosta. Se rako ei ole uusissa innovaatiossa ja huippuluokan erikoistumisessa, vaan rehellisessä hyvässä palvelussa, nopeudessa ja laadussa – myös niissä töissä, joita muut eivät tee.

Jaa artikkeli

Lisää artikkeleita

Metalliukkelit taiteilee 

Ammattilaiset on ammattilaisia, ja niiden joukossa on hienoa työskennellä. Paljon vinoja pintoja, yms ärsykkeitä, silti kaikki palikat meni paikoilleen kuten Legot. Hienoa työtä Matimek ja

Isot investoinnit

En jaksa uskoa, että sellaista henkilöä tai yritystä löytyy, joille isot investoinnit ei aiheuttaisi yhtään ns. kylmää hikeä. Nämä kun ovat yrityksen toiminnalle ratkaisevia päätöksiä,

Tilaa uutiskirjeemme