Sanotaan, että on lähdettävä työpaikan ulkopuolelle, jotta voi oikeasti tutustua työkavereihinsa. Työpaikalla kun ollaan aina jonkinlaisessa nokittelujärjestyksessä. Siitäkin huolimatta, että organisaatio olisi hyvinkin litteä. Joku kun aina tietää vähän enemmän jostain ja joku toinen on tullut toista ennen tai jälkeen.

Meidän porukka lähti hiomaan yhteishenkeä ja tutustumaan työkavereihin Hämeenlinnan Kantolassa heinäkuun 16. päivä järjestettyyn Metallican konserttiin. Sillä mikä nyt parhaiten metalli-ihmisille sopisi kuin metallimusiikki. Ja vieläpä metallimusiikin suuri johtaja ja instituutio, 38 vuotta keikkaillut Metallica. Siinä on ihailtavaa tavoitetta kaikille yrityksille – jatkaa omalla linjalla pysyen kuitenkin ajan hermolla tekijöiden vaihtumisesta huolimatta. Sillä varmasti ihan kaikkea ehtii mahtua 38 vuoteen.

Tosiaan, niin että miten meillä meni? Hyvin tietenkin ja hauskaa oli. Hyvän musiikin ja spektaakkelimaisen tapahtuman lisäksi opimme varmasti lisää toisistamme ja myös 55 000 muusta ihmisestä.

 

Doweb Oy