Metallicaa metallin työstäjille

Metallicaa metallin työstäjille

Sanotaan, että on lähdettävä työpaikan ulkopuolelle, jotta voi oikeasti tutustua työkavereihinsa. Työpaikalla kun ollaan aina jonkinlaisessa nokittelujärjestyksessä. Siitäkin huolimatta, että organisaatio olisi hyvinkin litteä. Joku kun aina tietää vähän enemmän jostain ja joku toinen on tullut toista ennen tai jälkeen.

Meidän porukka lähti hiomaan yhteishenkeä ja tutustumaan työkavereihin Hämeenlinnan Kantolassa heinäkuun 16. päivä järjestettyyn Metallican konserttiin. Sillä mikä nyt parhaiten metalli-ihmisille sopisi kuin metallimusiikki. Ja vieläpä metallimusiikin suuri johtaja ja instituutio, 38 vuotta keikkaillut Metallica. Siinä on ihailtavaa tavoitetta kaikille yrityksille – jatkaa omalla linjalla pysyen kuitenkin ajan hermolla tekijöiden vaihtumisesta huolimatta. Sillä varmasti ihan kaikkea ehtii mahtua 38 vuoteen.

Tosiaan, niin että miten meillä meni? Hyvin tietenkin ja hauskaa oli. Hyvän musiikin ja spektaakkelimaisen tapahtuman lisäksi opimme varmasti lisää toisistamme ja myös 55 000 muusta ihmisestä.

Jaa artikkeli

Lisää artikkeleita

Metalliukkelit taiteilee 

Ammattilaiset on ammattilaisia, ja niiden joukossa on hienoa työskennellä. Paljon vinoja pintoja, yms ärsykkeitä, silti kaikki palikat meni paikoilleen kuten Legot. Hienoa työtä Matimek ja

Isot investoinnit

En jaksa uskoa, että sellaista henkilöä tai yritystä löytyy, joille isot investoinnit ei aiheuttaisi yhtään ns. kylmää hikeä. Nämä kun ovat yrityksen toiminnalle ratkaisevia päätöksiä,

Tilaa uutiskirjeemme